Skip to content

Tor Arne gikk fra sommervikar til leder. Her er grunnene til at han elsker jobben sin.

Det er 19 år siden han startet som sommervikar. I en tid hvor avfall stort sett ble deponert og fjernet. Siden den gang har både bransjen og Tor Arne Akselsen opplevd enorme endringer.

Tor Arne er nå produksjonsleder i HRS Miljø AS. Mens HRS har tatt reisen over til å bli en moderne industri-bedrift, hvor målet hele tiden er å gjenvinne avfallet.

– Som sommervikar oppdaget jeg hvor variert og hvor stor utvikling denne bransjen har. Dette førte til at jeg tok den utdannelsen som skulle til for å få fast jobb, forteller han.

I en arbeidshverdag som er variert og utviklende, trekker han frem det gode samarbeidet internt som en nøkkelfaktor til at han aldri skiftet beite.

– HRS er et selskap som har store utviklingsmuligheter. Vi jobber allsidig, teknologisk vekst og tar samfunnsoppdraget på alvor. Samtidig vil det nok overraske en del hvor høy kompetanse det kreves for å jobbe her.

Tilbake til forsiden

Ledige jobber

Velkommen til HRS du også

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Lukk video