Skip to content

Fikk en stilling det ikke er mange av i regionen

Tonje Thune var i ferd med å gi opp håpet om å finne drømmejobben.

Med en masterutdanning innen markedsføring hadde Tonje Thune siktet klart da hun flyttet hjem til Narvik-regionen. Målet med jobbjakten var å finne en stilling innen kommunikasjon i en stor og fremoverlent bedrift.

– Jeg hadde egentlig siktet inn HRS ganske tidlig, da vi flyttet nordover, men det var aldri noe ledig innen mitt fagområde. Gleden var derfor veldig stor når de plutselig lyste ut en nyopprettet stilling som «leder for kommunikasjon og samfunnskontakt» for cirka et år siden. Stillingen var midt i blinken til min kompetanse og bakgrunn, og det var akkurat en slik stilling jeg drømte om mens jeg satt på skolebenken i Oslo.

Den kom også på et tidspunkt hvor jeg egentlig hadde begynt å «gi opp» at det faktisk fantes sånne stillinger i Narvik.

Nå gleder hun seg til å gå på jobb hver eneste dag.

– Jeg trives først og fremst utrolig godt med både arbeidsoppgaver og kollegaer. Arbeidsoppgavene er varierte, jeg får masse ansvar, det er nok av utfordringer og ta tak i, og jeg føler jeg utvikler meg selv og lærer noe nytt for hver dag som går. Det er også et stort pluss at jeg har en kollega som jobber innenfor det samme fagområdet som meg.

Og for de som synes det høres traust ut å starte opp i avfallsbransjen, har Tonje andre tanker.

– Selv om jeg har hatt HRS på arbeidsgiver-ønskelista ganske lenge så har jeg samtidig tenkt at det kanskje var en litt kjedelig bransje med lite fart og spenning. Derfor har jeg heller ikke tatt noen aktive/oppsøkende grep som for eksempel å sende inn en åpen søknad. Hvor spennende kan det bli med søppel liksom? Men her tok jeg helt feil, og jeg må si jeg er veldig positivt overrasket. Bransjen er faktisk utrolig spennende og kompleks. Ikke minst så er den jo også veldig aktuell i dagens samfunn med fokus på miljø, bærekraft og klimautfordringer. Det er stas å være en del av et viktig samfunnsoppdrag og føle at jobben man gjør faktisk har en større betydning.

Tilbake til forsiden

Ledige jobber

Velkommen til HRS du også

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Lukk video