Skip to content

Besøkte HRS for å kvitte seg med avfall, endte opp med å søke jobb

Silvia Hellesvik er en av de ferskeste ansatte. Men stortrives allerede.

Hun ble nysgjerrig på HRS som arbeidsgiver etter et besøk på kundetorget. Hun ble faktisk så imponert over kundebehandlingen hun fikk på Djupvik, at hun ente opp med å søke jobb.

– Jeg fikk en utrolig god mottagelse og service. Det vekket nysgjerrigheten min. Da fant jeg en organisasjon som overrasket meg. HRS har et viktig samfunnsansvar og mandat, som de løser med en satsing på digitalisering og et ønske om å ligge foran, forteller Silvia Hellesvik.

Og minst like viktig. Hun har kolleger som skaper godt humør.

Vi har veldig mange ansatte som gjør meg glad; både på det uformelle planet, med en god historie eller stort smil på lur, men også fordi arbeidsinnsatsen er formidabel, forteller hun.

Hun tror de fleste vil la seg overraske over hvor mye kompetanse som befinner seg i organisasjonen.

– Jeg tror folk vill blitt overrasket hvis de kjente til kompetansen som skal til for å oppnå målsetningene til HRS. Her må du har utrolig god innsikt i avfallsbransjen, ressursutnyttelse, strategisk salgs- og kommunikasjonskompetanse, sjåfør, ingeniør- og logistikk, forvaltnings- og digitaliseringskompetanse. Utrolig kult!

Tilbake til forsiden

Ledige jobber

Velkommen til HRS du også

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Lukk video