Skip to content

Kjell André er positivt overrasket over bransjen

Med en mastergrad i Sports Management fra idrettshøyskolen var det kanskje ikke avfallsbransjen og stillingen som HMSK-leder i HRS Kjell André hadde sett for seg da han studerte. Likevel vekket både bedriften og arbeidsoppgavene en stor interesse i han da han begynte på søkeprosessen etter jobb i Narvik for fire år siden.

– Bransjen så ut til å være i stor utvikling, og det trigget meg litt ekstra å gå i en helt ny retning for å få nye impulser, forteller han.

Han har ikke angret et sekund på valget han tok. Han stortrives i bransjen, og er positivt overrasket over hvor kompleks bransjen er og hvor stor plass den faktisk har i samfunnet. Fokuset på å ta vare på miljøet er større enn noen gang, og HRS har en viktig rolle i dette arbeidet.

-Først og fremst opplever jeg at arbeidsoppgavene mine innenfor HMSK-området er både viktige og givende. Samtidig har jeg varierte arbeidsdager som stadig byr på nye utfordringer og oppgaver. Det at jeg får ta del i så mye forskjellig som berører virksomheten gjør at ingen dager blir like.

Han kommer heller ikke utenom at det gode arbeidsmiljøet og de flinke kollegaene er en viktig grunn til at han trives så godt.

-Det er mange kloke hoder som besitter mye kunnskap innenfor sine arbeidsområder, og som sammen ønsker å dra HRS i en retning for å bli enda bedre. I tillegg har vi kantinen som har blitt en felles møteplass for alle ansatte. Der sitter praten løst og den har blitt en viktig arena for godt samhold, forteller han.

TILBAKE TIL FORSIDEN

 

Ledige jobber

Velkommen til HRS du også

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Lukk video