Skip to content

Du tenker kanskje på HRS som de som jobber med avfall.

De som sørger for at det vi ikke lenger vil ha, blir brukt til noe annet.

Gjennom de siste ti-årene har både HRS og resten av avfallsbransjen gått gjennom en enorm forvandling. Fra å være et rent avfallsdeponi, har avfallshåndtering i dag blitt til en stor industri.

Det handler om gjenvinning, det handler om gode klima-løsninger og det handler om å sette kundene foran.

For oss som jobber her har det rett og slett vært en helt fantastisk reise.

 

I vekst

HRS er i vekst, og vi trenger stadig nye flinke folk som kan bidra til å løfte og videreutvikle selskapet inn i det grønne skiftet. Både i administrasjonen og ute i produksjonen.

Det vi opplever er at folk trives hos oss. Men vi ser også at de som trives aller best, er de som virkelig elsker utfordringer. For oss oss er ingen arbeidsdager like. Og vi jobber hele tiden for å gjøre ting litt bedre.

HRS passer for deg som ønsker å være med på å forbedre både produksjonen og tjenesten. For deg som alltid ser etter nye måter å drive butikk på, og for deg som ønsker å ta del i et viktig samfunnsoppdrag. For deg som ønsker en kul og meningsfull jobb.

Ledige stillinger

Velkommen til HRS du også

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Lukk video